Terug

Afrekenen

Alle weergegeven prijzen in onze webshop zijn inclusief 21% BTW

 

 

Betaalwijze Nederland

 Kosten
iDEAL Gratis
   Bankoverschrijving Gratis
Achteraf betalen  Gratis
Creditcard 3% 
Paypal  3% 

 

Betaalwijze Belgie

 Kosten
Bank contant mister cash   Gratis
ING Homepay   3% 


Uitgebreide Omschrijving betaalopties

iDEAL
Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk online betalen. Afrekenen doe je in je vertrouwde internetbetaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen, vervolgens selecteer je de bank waarbij je bent aangesloten. Daarna wordt je doorgeleid naar je bankomgeving waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. De bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt vervolgens direct van je betaalrekening afgeschreven en wij versturen direct je bestelling.

Billink - Achteraf betalen
De bestelling alvast ontvangen en later betalen? Dat kan wanneer je kiest voor Billink, betalen via een digitale acceptgiro.
Bestellen kan tot een maximaal bedrag van € 500,-.

Ter goedkeuring van je verzoek om de betaling door te voeren doet Billink een gegevenscontrole. Billink hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk je bestelling betalen door te kiezen voor een andere betaalmethode.

Let op: Billink verzorgt deze betalingen voor Allesvoorjouwklus.nl, maak dus geen geld naar ons over!

Je kunt bij vragen over een betaling contact opnemen met Billink.nl. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Billink website.


Bankoverschrijving
Je kunt je aankopen eenvoudig betalen via een bankoverschrijving (BankTransfer). Indien je voor deze betaalmethode kiest ontvang je van Mollie per e-mail alle gegevens om de betaling te kunnen verrichten.

Let op: de bestelling wordt pas verzonden na de verwerking van je betaling. Indien je kiest voor deze betaalmethode is de levertijd langer dan normaal.


Creditcard 
Bij Allesvoorjouwklus.nl kun je betalen met de vernieuwde en nog beter beveiligde methodes van Eurocard/MasterCard Securecode en Verified by Visa. Indien voor een betaalwijze met een creditcard wordt gekozen, dan zijn hierop de voorwaarden van de desbetreffende kaartuitgever van toepassing. Body & Fit is geen partij in de relatie tussen jou en de kaartuitgever. Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor betaling met creditcard. De bank zal dan de betaling autoriseren en vervolgens versturen wij direct je bestelling.


Mister Cash

Mister Cash is de meest makkelijke en veilige manier van online shoppen en betalen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internetbetaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met Mister Cash wenst te betalen, vervolgens selecteer je de bank waarbij je bent aangesloten. Daarna word je automatisch doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht gelijk klaarstaat. De bank verzoekt je dan een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij versturen direct je bestelling.

Aanvullende informatie

Veilig online betalen: Online betalingsgegevens zoals iDEAL, Mister Cash of Credit Card worden rechtstreeks doorgegeven aan het Ogone betaalplatform via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL). SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor het coderen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server. SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden niet mogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaard voor veilig betalen via het internet. 

Privacy: De persoonlijke gegevens die wij van je vragen worden alleen gebruikt om jouw bestelling zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wij respecteren en garanderen je privacy. Persoonlijke gegevens worden onder geen beding verstrekt aan derden. 

Heb je je antwoord niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »